O nama

Moru lepih uspomena, koje obogaćuju Vaš život, dodajte još jednu, nezaboravnu i možda najlepšu. Dođite u Event Club MiA i podelite sa nama svoje srećne trenutke, svoje poslovne uspehe i porodične radosti. Mi imamo ekskluzivan prostor kapaciteta 250 mesta, sa banket stolovima i dekoracijom po Vašem izboru.

VIDEO

Iako smo postavili visoke standarde u organizovanju svih vrsta poslovnih i privatnih događaja, mi uvek stremimo novim dometima. Svaka nova i neobična ideja može biti podsticaj za više i bolje u našem radu. Otvoreni smo za kvalitetne predloge i sugestije jer imamo tim stručnih i nadarenih ljudi koji uvek pronađu najbolja rešenja.
 
Na listi naših prioriteta je Vaše zadovoljstvo vrhunskom uslugom u našem objektu. Samo ako dođete i poklonite nam svoje poverenje, moćićete da se uverite u našu posvećenost poslu kojim se bavimo i da je sve baš tako kao što tvrdimo.
 
Knjiga utisaka je malo svedočanstvo o našem uspehu i velikom zalaganju za prave vrednosti i svojevrsna zbirka komplimenata na račun prostora, organizacije, usluge, ljubaznosti osoblja...
 
Nalazimo se na vanredno dobroj lokaciji, u mirnom i skrovitom delu Zemuna, a ako jednom dođete kod nas, verujemo da ćemo biti stalna adresa za sve Vaše srećne događaje.
 
U Event Clubu MiA udružujemo Vaše najlucidnije želje sa našim izuzetnim potencijalima i čekamo Vas otvorenog srca. Dobrodošli!

Sva prava su zadrzana © 2018. Mia event club