Sala za Venčanja

Sala za venčanja Event club Mia je jedinstvena po svemu u Beogradu. Pomoćićemo Vam da organizujete venčanje koje će svi pamtiti, a Vi uživati u Vašem najlepšem danu.

Kod nas je moguć svaki dogovor, a mnoge stvari koje nudimo su jedinstvene i novina na ovim prostorima. U našem timu su najveći profesionalci iz ove oblasti koji će u svakom trenutku odgovoriti na Vaš zahtev, pomoći Vam oko organizacije, dati ideje i savete kako da sve ispadne baš onako kako ste zamišljali savršen dan. Posedujemo luksuzni prostor sa okruglim banket stolovima od 150 do 250 mesta. Za mladence je obezbeđena posebna soba za predah.

Meni sastavljate zajedno sa našim menadžerom kuhinje, a meni koji odaberete probaćete na svečanom ručku sa timom uključenim u pripremu Vašeg venčanja dve nedelje pre datuma svečanosti. Pored toga što stičete utisak o ukusu, kvalitetu, količini hrane i pića možete izvršiti i određene korekcije samog menija i zajedno sa event timom proći kroz sve detalje vezane za sam dan venčanja.

Meni

Normativ po osobi 1190 gr. bez peciva i voćnih kanapea

Neograničena količina pića

U cene menija uključeno:

Presvlake za stolice (Presvlake za stolice su uključene u cenu, a moguće je odabrati boju mašne koja dekoriše presvlaku po želji. U ponudi je 20 različitih boja mašni...

Mladenci imaju slobodu dodatne dekoracije sale o svom trošku), bina za bend, disko i dekorativna rasveta, 2 video projektora, šampanjac za sve goste uz tortu.

CENA PO OSOBI: POZVATI 060/39-00-023

Sva prava su zadrzana © 2012. Mia event club