Sala za Svadbe u Zemunu, Kako odabrarti?

Sala za Svadbe u Zemunu, Kako odabrarti?

Jedna od najvažnijih odluka u životu je odluka da se venčate. Ukoliko planirate da taj dogadjaj proslavite na veličanstven način, najverovatnije da onda želite i veliku svadbu. A kada odlučite da napravite veliku svadbu, jedna od najvažnijih stvari je da odaberete najbolju salu za svadbe. Medjutim, to nije ni malo lak zadatak. Da bi dan vašeg venčanja zaista bio poseban, sala za svadbe u toj priči igra veliku ulogu. Ali polako, i bez brige, mi ćemo vam pomoći u tome, jer znamo koliko vam je to važno.

Kako odabrati najbolju salu za svadbe?

Od onog časa kada objavite svoje buduće venčanje, pored lepih želja koje vam svi požele, možete naići i na puno pitanja, kao na primer: «Kada će biti venčanje?», «Da li ćete praviti veliku svadbu?», «U kojoj sali će biti svadba?», «Koliko ljudi može da primi?», i slično... To su sve neizbežna pitanja, na koja u samom početku uopšte nije lako odgovoriti. Znate da sada postoji milion mogućnosti za venčanje i veliki broj sala za svadbe, pa zbog toga morate dobro razmisliti i razmotriti sve moguće kombinacije. Da biste odabrali najbolju salu za svadbu potrebno je da sagledate svoje realne potrebe.

 

Koliko velika sala vam je potrebna?

Sasvim je normalno da za svoje venčanje želite najlepšu salu na svetu. Ali kao što je poznato, lepota je relativna stvar, a kapacitet je kao mera sasvim apsolutna vrednost, koja ne toleriše greške. Prema tome, vaša sala za svadbe na prvom mestu mora ispuniti zahteve po pitanju kapaciteta, na osnovu broja vaših gostiju. Imajte na umu da će u sali biti prijatan ambijent samo ukoliko ona po svojoj meri u potpunosti odgovara broju vaših gostiju.

Sala za svadbe Zemun

Event Club Mia poseduje lep i luksuzan prostor za svadbe koji ima kapacitet da primi od 150 do 250 osoba. Pa ako na svoje venčanje planirate da pozovete veliki broj vama dragih osoba, ovo bi bila idalna sala za svadbe, jer će vam zasigurno pružiti komfor kakav tražite.

Odabir idealnog menija

Idealan meni je takodje veoma važna stavka na svakoj svadbi. To je dakle sledeća stvar o kojoj treba da razmišljajte, ako želite da udovoljite ne samo sebi, već i svojim gostima. Ukoliko se opredelite za Event Club Mia onda odabir menija ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem. Ljubazan menadžer kuhinje će vas pažljivo saslušati i posavetovati. Počnite od toga šta biste vi voleli da bude na stolu, a iskusan stručnjak će vam pomoći da odaberete meni koji će biti i mnogo više od toga. Za svaku sigurnost, Event Club Mia je tu za vas da vam organizuje svečani ručak dve nedelje pre datuma vaše svečanosti. Tako se možete uveriti u kvalitet hrane i pića, a naravno izaći će vam u susret i ako se opredelite za bilo kakvu promenu u meniju za dan venčanja.

Dekoracija sale za svadbu

Dekoracija sale za svadbu je kao «šlag na torti» koja čini da vaš bračni život počne romantično i slatko. Potrebno je samo da saopštite koje boje volite i želite, koje vam je omiljeno cveće, i uz podršku profesionalaca dobićete savršeno dekorisanu salu za venčanje. Tu je svakako još mnogo toga što vas neće ostaviti ravnodušnim: sveće, perlice, kristali... Sve u svemu, bilo bi to venčanje kao u bajci.

Dekoracija sale za svadbu

Da li ćete moći malo da predahnete?

Još jedan od faktora koji utiču na izbor najbolje sale za svadbu je soba za predah mladenaca. Možda vam to sada zvuči kao sasvim suvišan luksuz, ali budite sigurni da će vam ta oaza mira konstantno davati osećaj sigurnosti i lagodnosti. Dakle, Event Club Mia je tu da vam rado ispuni i taj zahtev.

Pre konačne odluke dobro razmislite

Naravno, najbitnije od svega je da vi budete zadovoljni. Zato pre konačne odluke dobro razmislite kome ćete za najvažniji dan u vašem životu pokloniti poverenje. Najbolja sala za svadbe je ona koja će učiniti da svi vaši snovi budu još lepši i postanu stvarnost. Iskreno smatramo da će u Event Clubu Mia sve vaše želje biti ispunjene, jer vas tamo čeka profesionalno i vedro osoblje, uvek spremno za saradnju. Potrebno je samo da dodjete i uverite se, a sve ostalo prepustite profesionalcima.

 

Sva prava su zadrzana © 2018. Mia event club